Nej nu blommar löken

Då pratar vi inte om några enorma jättelökar, utan normala vanliga lökar som växer i normal takt och folk tycker är rimliga.

Idag kan Stefan Löfwen väljas till sossarnas partiledare. Nedan kommer ett par citat ur tidigare inlägg:
-Jag blev imponerad av Socialisterna när de valt Håkan J som ordförande. Vad gick fel?
-De valde inte Kalle P eller Micke D, de valde Tråk-Håkan. Inte för att jag bryr mig för fem öre, jag önskar bara att de kunde fattat ett bättre beslut på partikongressen så Alliansen fått motstånd i nästa val.

Ni som känner mig vet om att jag är motståndare till nymodigheter som sociala medier. Jag är rätt nöjd med mitt liv, ibland. "Men du bloggar ju", jo jo, och här delar jag och min tidigare livskamrat med oss om alla privata delar av våra liv..? nej, juste.
Eftersom det bara är de närmast sörjande som orkar lyssna när jag pratar politik, så är det bara dem som vet vilket geni jag är. Efter valet beskrev jag Mona Sahlin som en av de sämsta i världshistorien. Det finns ett par som är sämre, listan är högst intern. Ring 0200 219-219 om ni vill ta del av listan. Samtalet kostar 750 kr i sekunden.

Vad var det jag sa om Mona Sahlin? Inga män kommer rösta på henne för att hon är kvinna. Det ligger en hel del sanning i det, tro mig.
Min idealledare är och har varit: En man med djup röst som pratar rikssvenska alt. stockholmska (hur hemsk dialekten än är), det lockar väljare!

Det är bevisat att det är ett lyckat koncept. Erlander, Palme, Göran Persson, Reinfeldt, alla pratar/pratade rikssvenska med en relativt djup röst. Samtliga har regerat Sverige längre än en mandatperiod.

Carl Bildt - skorrande R, 3 år som statsminister = misslyckande
Ingvar Carlsson - pratar som en unge med talfel och ser ut som en sko. Vann valet 88 tack vare att Palme mördades och valet 94 för att Carl Bildt var alternativet.
Lägg där till misslyckade oppositionsledare som haft skorrande R eller annan dialekt som inte är passande i svensk politik.

Kort och gott, valet av Stefan Löfwen kan vara årets genidrag. Här har man egentligen allt, utom förnyelse. Frågan är om det behövs. Jag står fast vid att Micke D borde blivit vald. Helst av allt Kalle P... Men vad hade varit oddsen för det?!

"Tjocka barn - ett problem som växer"

/Niklas

Kommentarer
Postat av: Fisken

Älskar att bloggen är uppe igen :') <3

2012-01-27 @ 09:54:11
Postat av: Jens

Din tes håller inte. Per Albin var skåning.

2012-01-27 @ 11:23:47
Postat av: En oroad Lasse O

Vänta nu, säger du att Per Albin Hansson aka Sveriges Landsfader - är dansk?

2012-01-27 @ 17:01:39
Postat av: Xabi A

Min forskning stannade vid Tage. Per Albin härskade innan svenskarna upptäckte förståndet.

2012-01-28 @ 02:43:36
Postat av: Nisse

Kul att han smyger in lite norrländska också.

2012-01-28 @ 11:19:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0