Läsarstorm

Efter Max avskedsinlägg tidigare så fullkomligt strömmade det in brev från läsare världen över!
Jag kom på det när jag såg att ett brev var avsänt från Nya Zeeland, att internet finns tillgängligt i stort sett överallt på denna jord! Fascinerande.
Naturligtvis vill ingen att denna blogg ska läggas ner, varken jag, Max eller någon annan heller för den delen.
Därför sker nu vilda diskussioner bakom stängda dörrar, utan medias skvaller, huruvida denna blogg ska leva vidare eller inte. Vi väger för och nackdelar mot varandra och lovar att komma med kommentarer kring detta så fort vi kommit någon vart i förhandlingarna med våra samarbetspartners.
Vi tackar för visad förståelse och återkommer om en inte alltför avlägsen framtid.
/Niklas

Två män i olika hem

Ett härligt och humorfyllt halvår har nu kommit till sitt slut. Vi lämnar bloggvärlden för denna gång. Det kan hända att vi återvänder på något vis i framtiden, men inget är hugget i sten.

De numera forna ägarna av en strandlägenhet låter Zacke knyta ihop säcken med "Anna På Galej".

 


Bye bye, ha det bra. Vi ses på stadens torg.


/Max och Niklas

Kan jag få ett skrivet kvitto på det?

Har ni någon gång tänkt på hur en pytteliten handling kan berätta allt om en människa?
Det kan vara någonting du valt att tatuera in på din kropp, hur du klär dig, hur du formulerar dig. Där har ni tre, men denna lista går vidare. Många är snabba med att döma folk omkring sig, vi bygger upp förväntningar och tror stenhårt på tankarna som skapats i våra huvuden. Själv skulle jag säkert kunna komma med i ett flertal rekordböcker för blixtsnabba domar av fellow human beings. Och det känns helt fantastiskt.

På tal om fördomar. Jag har under några få dagar funderat kring en, i mitt liv, väldigt aktuell fråga. Varför vill en person som köper en glass för 15 kronor ha ett kvitto på sitt expensiva köp? Ska människan kräva en ny glass om den är för varm eller en pinne saknas? Tror figuren i fråga att expediten lurat köparen på två-tre kronor kanske? Eller är kunden en snål jubelidiot som äcklar ner samhället genom sin existens?
Det sistnämnda låter rimligt. För mig är det helt obegripligt varför någon någonsin skulle vilja ha ett kvitto efter en sådan affär. Det enda ett sådant kvittokrav gör är att sända ut motbjudande signaler. Det säger till kassören att du är totalt hjärndöd, snål och har grava förtroendeproblem. Nog om det.

Vill också tillägga att kolsyrat vatten är äckligt. Kolsyra passar bara till 14 bitar socker i flytande form, inte till vatten - inte ens om det är smaksatt. Jag vet att många där ute tycker om denna tråkiga dryck, jag lider med er. Ni vet inte hur fel ni har. Ställ er själva frågan: "Är det här verkligen vad jag vill få ut av livet?" nästan gång ni sippar på en Loka.


Nä, nu ska jag åka till Statoil och köpa en glass. Sen ska jag be expediten att arkivera kvittot.

Jag lever inte med en man längre, nu lever jag med fem.

/Max aka Huselius

RSS 2.0