Höj era röster

Det är väldigt enkelt att dra stor grupp människor över samma kam. Och det kan bero på en rad olika saker.
Att man finns i samma bekantskapskrets som personer med kriminella tendenser, att man sysslar med sport eller att man klär sig på ett visst sätt.
Oftast är det också fel att skyffla in alla dessa individer i en kompost av förutfattade meningar.

Men självklart finns det ett ståtligt undantag. Om det också bekräfter regeln - det låter vi vara osagt.

Undantaget lyder som följer: Att anklaga personer som klantar till det, på ett eller annat vis, för att vara knarkare. Känslan kan liknas vid fjärilar i magen. Men byt ut de vackra fjärilarna mot bångstyriga, blinda vattenbufflar och din kagge mot den naturliga porten för Estrellachips och vi kan börja snacka party.

Låt oss ponera att du äntrar en matsal. Du ska nu lasta upp den högst mediokra maten på din grådassiga och överanvända plasttallrik. I vanliga fall brukar det finnas tre slevverktyg ämnade för ärendet. Men i dag har en morgontrött mattant endast lyckats skrapa fram två. Det är här du måste se din guldchans. Likt den euforiska känslan av att skjuta med knallpickadoll ska du nu utrbista med din mörkaste stämma:
- HAR MATTANTERNA SKJUTIT HEROIN I HALSPULSÅDERN? DET HÄR ÄR HELT DJÄVLA SINNESSJUKT! VAD FAN I SATAN ÄR DET FRÅGAN OM?

Möt Joel - en helt vanlig kille. Men när hans flickväns kusin ordnar studentmottagning så tappar han konceptet totalt. Troligen på grund av en osund drogsympatisering.


Endast ett exempel av flera miljarder. Men alla som felar i sin vardag har troligen knarkat och det ska ingen gå miste om. Så därför vill jag att ni skriker "HAN HAR JU FÖR FAN BEGRAVIT HELA NÄBBEN I KOKAIN!" till världens alla triviala händelser.

Just sayin'.

/Max aka Bara säger

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0