Sverige, Sverige, Sverige!

Vi har handlat som få!
Kylen och frysen är fylld från topp till tå.

Lägenheten är just ny smygstädad.. när man öppnar ytterdörren så ser man en väldigt ren och öppen hall. Inga väskor eller synliga dammråttor som är i vägen när man ska gå. När man tar två steg fram och vrider huvudet från höger till vänster så börjar röran närma sig. Tar man ytterligare några steg till vänster och tittar in i köket och diskbänken så ser man att en kraftinsats kommer vara nödvändig under morgondagen. Men det är trevligt att städa, stimulerande för kropp och själ. Man känner sig duktig + att det faktiskt är skönt att ha ett fint hem att visa upp om gäster skulle komma på besök.

Charlotte och Ida gjorde en heroisk insats idag.

Såg guldracet här i läggan med Nilse och Max, det är alltid lika spännande att se Sverige tävla och framförallt att se Sverige vinna!
Hade flyttat till Helex och spinningcykeln för herrarnas final, de var ju inte riktigt lika framgångsrika som damerna.. Men men, VM är inte slut än!


Hittade den här bilden när jag googlade på Rickard Olsson. Dessa två är kanske de bästa programledarna som syns i TV just nu! Jag har inte sett Rickard särskilt mycket i Melodifestivalen, men han gör säkert ett gediget arbete. I Vem vet mest visar han ju prov på kvalitativt ledarskap. Varför inte para ihop dessa i nästa högprioriterade projekt, SVT? Två miljoner tittare direkt, minst.

TV-timmen börjar strax, missa inte Scrubs X2, HIMYM, SpinCity och Seinfeld om ni har sovmorgon imorrn!

/Niklas

Kommentarer
Postat av: Mannen

Varför har du googlat på Rickard Olsson?

2011-03-02 @ 23:19:00
Postat av: Niklas

Vi vill såklart veta mer om denna fantastiska programledare! Han och André Pops gör ett riktigt bra arbete och förtjänar fler sökningar på google.

2011-03-02 @ 23:36:52
Postat av: Sara

Jaha Niklas!! Du påminner faktiskt lite om Rickard O

2011-03-05 @ 18:50:05
Postat av: Boolamelisa

Hello there! Just came across your site and thought I would say hello

2012-01-24 @ 13:44:33
URL: http://boolamelisa.blogfeaturing.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0